Wholesale

Reseller worden van Hairclippy

Klant worden ?

Wanneer u toegang heeft tot het resellers deel van de site kunt u onze inkoopprijzen zien, de volledige collectie bekijken en natuurlijk snel uw order online plaatsen. 


Bent u geïnteresseerd om Hairclippy producten te verkopen in uw winkel? Wij hebben u ongetwijfeld graag als partner in ons klantenbestand.
We ontvangen graag uw aanvraag per mail met daarin onderstaande gegevens vermeldt:
· naam winkel
· adres winkel
· contactpersoon
· emailadres
· telefoonnummer
· kvk nummer
· BTW nummer

Aanvragen zonder bovenstaande gegevens kunnen door ons helaas niet in behandeling genomen worden.


We hebben een aantal voorwaarden voor onze resellers:
· een BTW nummer is verplicht
· minimum orderbedrag bedraagt € 75,00 ex BTW
· klanten buiten Nederland krijgen automatisch de BTW verlegd (prijzen ook ex BTW zichtbaar in de shop)
· klanten in Nederland krijgen een inclusief BTW factuur (prijzen ook incl BTW zichtbaar in de shop)
· direct via Ideal betalen heeft onze voorkeur, de bestellingen worden dan ook sneller verwerkt en hebben voorrang op andere orders


Orders met een totaalbedrag van € 250,00 ex BTW of meer worden franco geleverd. Binnen Nederland betaal je daaronder € 6,05 (in BTW) verzendkosten en naar België € 9,25 (ex BTW) aan verzendkosten. Betaal je op factuurbasis als buitenlandse klant? Dan zijn wij genoodzaakt om eerst te factureren. Na ontvangst van de betaling zullen we dan de bestelde spullen verzenden.
Stenen winkels kunnen bij de haarspeldjes en haarbanden nog een display bestellen. Voor de grote ronde display brengen we € 40,00 borg in rekening en voor de kleine rechte € 20,00 borg. Bij de bestelling kunt u aangeven welke display eventueel gewenst is. De display is (nog) niet via de website te bestellen.