HairClippy®

 

HairClippy® staat bekend om het maken van de haarspeldjes die niet uit het haar glijden. Sinds medio December 2015 zijn wij geheel zelfstandig en voeren wij onze eigen collecties met haarspeldjes die uniek zijn in Europa. 

Het idee voor een haarspeldje wat beter blijft zitten en minder slecht voor het haar is, is natuurlijk geboren uit frustratie. Ieder moeder met een klein meisje herkent de situatie dat je je kindje een leuk haarspeldje ingeeft wat het totaalplaatje afmaakt, om er vervolgens na een half uur achter te komen dat het haarspeldje òf weg is, òf ergens halverweg een lok hangt, inmiddels recht voor haar ogen in plaats van op de plek waar hij zou moeten zitten. Je geeft een kapitaal uit aan speldjes, maar weet ook dat je binnen een paar weken weer opnieuw naar de winkel kan om te shoppen, want dan zijn ze allemaal weg.

Zo niet met de haarspeldjes van Hairclippy®. Deze blijven namelijk uitstekend zitten en beschermen het haar ook nog eens tegen afbreken zoals dat bij andere speldjes wel kan gebeuren. Zelfs in het fijnste babyhaar blijven de haarspeldjes zitten en jouw kindje voelt ze niet eens meer!

En dat is waar wij voor staan. Twee moeders met kleine meisjes (die uiteindelijk ook groter worden ;) ), die het zat waren dat de speldjes de hele tijd zoek waren. Vandaar ook ons motto 'Always stays in place'.