No Risk Shopping

Reseller worden van Hairclippy via ons bijzondere No Risk Shopping systeem

Ons streven is om het ondernemen voor onze klanten steeds makkelijker te maken. Vandaar ook dat we onze nieuwe werkwijze willen introduceren. Vanaf 2015 werkt Hairclippy met een succesvol nieuw systeem: “No Risk Shopping”

Wat houdt ‘No Risk Shopping’ in? Wij sturen tweemaal per jaar (of vaker indien gewenst) een door ons samengestelde collectie naar u op. Bijvoorbeeld in de maanden Maart en September. In Maart items voor de zomer en in September items voor de winter. Van te voren bepalen we samen wat de hoogte van jullie ‘No Risk Shopping’ bestellingen wordt zodat de bijbehorende facturen in de budgettering kunnen worden opgenomen en geen verrassing zullen zijn.

De hoogte van dit bedrag kan per klant wisselen en baseren we in eerste instantie op de gemiddelde bestedingen van voorgaande bestellingen òf op uw wensen. Blijkt de hoogte van het ‘No Risk Shopping’ bedrag te hoog of te laag te zijn dan kan dat tussentijds in onderling overleg gewoon aangepast worden. De samenstelling van de collectie die u toegestuurd krijgt zal zoveel mogelijk gebaseerd worden op wat vaker door u besteld is. Eventuele items die we nieuw in de collectie hebben en specifieke seizoensartikelen zullen we in kleine aantallen toevoegen aan die samenstelling om voor wat afwisseling te zorgen waarmee u uw klanten kan verrassen.

Voordelen ‘No Risk Shopping’

  • U bespaart tijd omdat u zelf geen collectie meer hoeft uit te zoeken en deze automatisch toegezonden wordt
  • De display’s hebben een continue bezetting waardoor de verkopen gestimuleerd blijven
  • Overgebleven artikelen die bij u niet goed verkopen mogen na een half jaar retour gestuurd worden en worden gecrediteerd of naar wens vervangen door andere artikelen
  • Budgettering geeft meer overzicht, de facturen zijn geen verrassing meer
  • Persoonlijke afstemming van orderbedrag

U loopt met ons ‘No Risk Shopping’ systeem dus geen enkel financieel risico en zorgt te allen tijde voor een goed gevulde display. Goed voor u, goed voor uw klant, en goed voor ons. Blijkt twee maal per jaar niet voldoende te zijn dan kunnen we naar wens altijd overschakelen tot drie of vier maal per jaar, of u bestelt zelf tussentijds de gewenste artikelen bij. Onze nieuwe manier van inkopen wordt met groot enthousiasme ontvangen en we horen dan ook graag of u ook deel wilt nemen aan ons ‘No Risk Shopping’ plan.

We komen met deze methode van leveren niet met de collectie bij u aan de winkel. Heeft u vragen? Stel ze gerust. Samen willen we bouwen aan meer continuïteit en eenvoudiger ondernemen!