Blog


Happy 2014

Wij wensen iedereen een gelukkig, gezond en succesvol 2014 toe! De nieuwe collectie is inmiddels besteld en hopen deze z.s.m. binnen te krijgen. U kunt deze wel al bestellen en wanneer het binnen is sturen wij u het t.z.t. toe. Babyclips met glitter, grote bloemen in navy, kleine bloemen in veel verschillende kleuren en al onze standaard strikken in navy zijn enkele nieuwe artikelen van de collectie van 2014! De komende dagen wordt de gehele nieuwe collectie online gezet dus houdt onze site in de gaten!


Sales agenten gezocht!

Wij zijn op zoek naar sales agenten die met veel enthousiasme de verkoop van No Slippy Hair Clippy sterk kan laten groeien in Nederland. Tevens zijn wij ook op zoek naar Sales Agenten voor Belgie en Duitsland. Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met CV. Je kunt je sollicitatie versturen, door een mail te sturen naar joyce@hairclippy.eu We are looking for Sales Agents for Holland, Belgium and Germany. You can send an email to joyce@hairclippy.eu We will be happy to send you some more information.


Charlie-tie met crystal bead

Hier zijn ze dan: Charlie-Tie met Crystal Bead! Verkrijgbaar in wit, zwart, donker grijs, goudkleur en roze. Keuze uit 2 verschillende beads: zilver- of goudkleur! Vanaf nu leverbaar! Te vinden onder "Tieners en vrouwen" en dan diverse.